Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 27 de novembre del 2013

Riells de Fai - Sant Miquel del Fai

Diumenge 24 de Novembre

Excursió curta i maca que remuntarà des de Riells de Fai la la vall del riu Tenes arribant a Sant Miquel del Fai, que visitarem.

Sortim a les 10 de Badalona. C17, desviant-nos per la C59 fins arribar a Sant Feliu de Codines i d'allí a Riells de Fai. Aparquem al parking gratuït de l'entrada del poble. 45km i 40 minuts.

Aproximadament 3 km d'anada i 150 metres de desnivell, la tornada es fa pel mateix camí. A pas d'adult en una hora i quart podria fer-se la pujada, aturant-se a veure el paisatge i la riera de Tenes, però amb pekes triguem una hora més, sense contar la visita a Sant Miquel del Fai, de baixada es triga una hora.

 Avui serem 8 famílies, 30 en total.

El camí és molt fàcil. En tot moment està indicant, ho únic que hem de fer és seguir-ho. Des del parking travessem la carretera i agafem la pista a la dreta fins arribar a la riera de Tenes.
Iniciem la marxa

Cingles de Berti

Arribem a la riera de Tenes
Els peques aprofitan per explorar una mida










Deixem la riera i continuem el camí. Passem al costat del Plataner de la Pineda, encara que pins no es veuen enlloc. Al costat la font de la Pineda eixuta.


Reanudem de nou la marxa

Iniciem la pujada
Poc a poc anem agafant alçada
Iniciem el tram empedrat

Davant comença a apreciar-se bé el Salt de Tenes


Arribem a Sant Miquel del Fai.

Darrera la riera de Tenes
Foto de grup


Si venim caminant paguem 4.5€ per adult i els menors no paguen, si venim en cotxe serien 4€ més per cap.
Entrem a Sant Miquel del Fai.



Com hi ha gana anem a l'àrea de pícnic
 Després de dinar ens dirigim a la cova de la Tosca, on no poden entrar els menors de 7 anys i on el casc és obligatori, però com no hi ha ningú vigilant ens fiquem tots a dins. El noi que vigila arriba just a temps per aturar un parell de pares, la resta estem tots dins.




Tornem enrere per visitar la cova gran
 






Baixant cap a la cova gran

















 Una vegada visitada la cova tornem cap el cotxe. Una hora de baixada i passades les cinc arribem als cotxes. Ha estat una excursió curta però entretinguda, i tothom s'ho ha passat bé.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada