Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 13 de maig del 2014

Cumpleanys: VF Cala Molí, caiac de matinada i camí de ronda

Divendres i dissabte 2 i 3 de Maig

El divendres Marta va arribar a casa després de treballar i va dir-me que em preparés, que marxàvem. Començava la meva festa d'aniversari. Em va portar a un hotel a Platja D'Aro i d'allí vem sortica ir a fer la ferrada Cala Molí, que ja havia fet però que tenia moltes ganes de fer-la amb ella.

La ferrada Cala Molí és la única al món que està a la costa. És molt maca, i no gaire difícil, ideal per iniciar-se. Es troba a Sant Feliu de Guíxols, en plena Costa Brava. Deixem el cotxe al carrer Sicília i en 5 minuts ja estem fent la ferrada. S'ha de dir que és una ferrada molt concorreguda sobretot el cap de setmana, i és recomanable anar a primera hora o a darrera hora de la tarda.

Té varis ponts i algun petit desplom, però tothom que estigui una mica en forma pot fer-la sense problemes.

Marta abans de fer la ferrada

Primer tram equipat








Les vistes durant tota la ferrada són precioses















Marta un cop finalitzada la ferrada


El dia següent, pel meu cumpleanys, ens vem aixecar-nos aviat i Marta va portar-me al port de Sant Feliu de Guíxols, on a les 6 del matí havia quedat amb Xavi, el noi de la empresa de caiacs, per a que acompanyés amb caiac per veure com sortia el sol. 
No puc imaginar millor regal d'aniversari.

El mar estava en calma

Abans de la sortida de sol



Sortida del sol






Després d'una sortida de sol preciosa anem resseguint la costa, fins arribar a una petita cova on només es pot arribar per mar. Aprofitem per fer-nos alguna foto.






Tornem al port i arribem a les 8:30. Hem estat dues hores i mitja donant voltes en caiac. Per ser el primer cop no està malament. Aprofitem per anar a l'hotel i esmorzar, i després, aprofitant que el tenim a prop, anem a fer el camí de ronda de S'Agaró, entre Platja d'Aro i Sant Feliu de Guíxols. Arribem a la zona de dunes, abans del camí de ronda. Sortim des d'aquí.

El camí de ronda de S'Agaró és força pla i molt, molt maco. Va resseguint un tram de costa preciós, envoltat de cases senyorials impressionants. Des d'ell es pot accedir a moltes petites caletes i acaba en una gran platja de sorra. És ideal per fer-ho amb nens.



Principi del camí de ronda




Petit bosc on descansar i veure la costa

Sota la palmera el mirador





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada