Total de visualitzacions de pàgina:

dissabte, 17 de maig del 2014

Tagamanent: Joc d'orientació

Diumenge 10 de Maig

Quan el Sergi, el meu fill gran, va dir-me que havia fet amb el cole una cursa d'orientació i que li havia agradat molt, igual que a la resta dels seus companys, vaig recordar que al Tagamanent hi havia un circuit i vaig tenir molt clar que havien d'anar tot el grup a provar-ho. De fet vaig pensar que estaria bé fer el circuit i després pujar al Tagamanent a trobar l'última fita, ja vaig preguntar si n'hi havien, on hi hauria un petit tresor de chuches, cromos i alguna joguina del MacDonals, gràcies Silvia, pels més petits.

Doncs bé, després  d'ajornar la sortida varis cops per mal temps o malatia, finalment vem poder far-la.

Hem d'arribar al poble de Tagamanent per la C17, i allí, anar seguint el cartells que indiquen com arribar al pla de la calma. Primer agafem una pista de terra, i després de pujar entre 10 i 15 minuts arribarem a un parquing gran que ens queda a l'esquerra, i a la dreta hi ha com una masia. Deixem el cotxe al parking i anem a la masia, que és restaurant i punt d'informació del parc i allí, pagant 2 € ens donaram el mapa per fer el circuit.

Trobar les fites és fàcil sempre que ens hi fixem una mica amb el mapa, sinó és qüestió de sort. Els peques, com que tenien massa ganes de trobar-la anaven com bojos d'un joc a l'altre sense fixar-se gaire en ho que posava amb el mapa. Sort que hi havia algú per ahí que es fixava una mica en el mapa, sinó encara estarien allí buscant-les. 
Al mapa hi apareixen 2 circuits, el primer fàcil, amb fites del 1 al 10, i l'altre de nivell mitjà del 11 al 20. Nosaltres varem fer el fàcil i algun altre dia tornarem a fer el mitjà.

Va ser una sortida diferent, divertida i amb molt molt bones vistes.



Bones vistes

Anem a Bellver, on ens donaran el mapa
Noies endarrerides
Masia Bellver
Comencem la recerca
Trobem la primera fita al costat del restaurant

Primera fita

La segona està al turó

Buscant la segona fita

Sembla que no ho tenen gaire clar

Sembla que està aprop




Martí amb el Tagamanent al fons

Anem per la següent

Tagamanent
Poc a poc anem trobant les diferent fites, i finalment falten les que hi ha a dalt del Tagamanent. Entretenen als peques a sota i jo aprofito per pujar amb la bossa de regals sense que s'anadonin.


Peu del Tagamanent
En un tres i no res pujant a dalt i trobem la fita i els regals

Els peques amb els regals
Una vegada a dalt aprofitem per dinar.
Vistes des del cim




Esglèsia per dins


Sergi mirant el paisatge

De baixada trobem una nova fita
Una vegada avall aprofitem per anar a pendre un cafè al restaurant abans que tanqui, a les 17:00. El restaurant és molt maco per dins, però el servei una mica sec.




Abans de marxar cap a casa, i aprofitant les bones vistes i ens fem més fotos.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada